Vad kan man göra med garn?

Sitter du hemma med en massa garn och inte vet vad du kan göra med det? Då har du hittat rätt. Här kommer du att få inspiration på vad du kan göra med garn och vad du kan använda det till.

Med garn kan du göra väldigt många saker. Du kan till exempel sticka kläder eller fläta armband.

Detta kan du göra med garn

Med garn kan du göra väldigt många saker. Du kan till exempel sticka kläder eller fläta fina armband. Du kan även använda garn när du pysslar.

  • Sticka kläder

Med garn kan du sticka olika klädesplagg. Du kan bland annat sticka en varm och skön tröja eller varför inte sticka en varm mössa till vintern? Även halsdukar och vantar är något som går att sticka med garn. Du kan välja helt själv vilken färg du vill ha på det som du stickar eftersom det finns massvis med olika färger att välja bland.

  • Fläta armband

Du kan fläta fina armband med hjälp av garn. Till det så behöver du ha en eller flera färger på garnet. Du behöver ha tre eller fler garntrådar och sedan är det bara att knyta en knut i änden på garntrådarna och sedan kan du börja fläta. Tänk på att mäta så att det blir rätt längd för din arm.

  • Pyssla

Du kan använda garn för att pyssla. Om du till exempel gör små figurer av toalettrullar så kan du använda garn som hår. Om du ska göra små tomtar till jul så kan du använda rött garn till hår och vitt garn till skägg.

Pyssla med garn

Det finns massa pyssel som du kan göra med garn. Bland annat så kan du göra en snygg garnkrans som du kan dekorera hur du vill. Du kan även göra tofsar och hårsnoddar med hjälp av garn. Det är bara din fantasi som sätter stopp för vad du kan göra med garn. Många använder garn som hår när de gör olika små figurer, speciellt till julpysslet så används garn till tomtens hår eller till en tomteluva.

Sticka kläder

Till vintern så passar det perfekt att sticka varma och sköna kläder. Det enda materialet som du behöver är garn och sedan är det bara att börja sticka. Du kan bland annat sticka varma och sköna tröjor eller varför inte ett par snygga sockor? De mesta klädesplaggen går att göra med garn och du kan till och med sticka din egna varma filt om du vill. Även här så är det bara din fantasi som sätter stopp för vad du kan göra.

Sammanfattning

Sitter du hemma med en påse full med garn och inte vet vad du kan göra med det? Det är bara din fantasi som kan sätta stopp för vad du kan göra med garn.

Du kan sticka varma och sköna kläder till vintern. Bland annat så kan du sticka halsdukar och sockor som värmer dig under de kyligaste dagarna i vinter.

Eller varför inte sticka en supervarm pläd som du kan mysa med i soffan? Det går även att göra pyssel med garn. Du kan till exempel göra snygga garnkransar som du sedan kan dekorera hur du vill. Du kan också göra figurer med hjälp av en toalettrulle och sedan använda garn som hår eller skägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *