Mega Fortune

Mega Fortune

Mega Fortune med chans till mega-jackpot

Vill du leva ett lyxliv där champagne, lyxyachter och limousiner är vardagsmat? Då kan slotspelet Mega Fortune ta dig dit. Här vittnar alla symboler om ett lättjefullt liv bland miljonärer. Faktum är att Mega Fortune är det slotspel som har en av världens största progressiva jackpottar. Rekordvinsten ligger på omkring 150 miljoner kronor. Även om du inte lyckas slå rekordet, så finns det chans till att knipa hem någon av de mindre summorna. Det här spelet kan nämligen ståta med hela tre stycken jackpottar. Spelet är dessutom lättspelat och inger en behaglig spelkänsla från första stund. Följ med du också till miljonärernas lekplats.

Mega Fortune och vinstbringande symboler

I spelmaskinen Mega Fortune hittar du åtta stycken symboler och alla har de anknytning till lyx och flärd. Vad sägs om dyrbara herringar med ädelstenar, limousiner, konjaksglas och sedelbuntar? Du spelar på fem hjul, tre rader och över 25 vinstlinjer. Du väljer insatsnivå, myntvärdet och vilka linjer du vill spela på. Sätt igång hjulet – förhoppningsvis håller Fru Fortuna ögonen på just dig idag. Tre rader av någon av symbolerna ger dig en ökning i kassan, men du väntar förstås och sätter hoppet till bonusomgångarna som kan leda dig till de fantastiska jackpottarna. Då behöver du hjälp av scatter- och wild symboler.

För att kamma hem storvinsterna i Mega Fortune brukar man få god hjälp av scattersymbolerna. De representeras av en champagneflaska med två glas. Om du lyckas få tre eller fler av dessa, belönas du med free spins och under dessa gratissnurr kan du även ha turen att få ännu fler scatter. Detta innebär att proceduren upprepas och dessutom aktiveras en multiplikator som kan ge dig ända upp till fem gånger vinstsumman. När gratisrundan är slut återvänder du till det ordinarie spelet, om du inte hade tur och fick tillträde till den eftertraktade jackpott-rundan. Nu ligger hoppet till de åtråvärda bonussymbolerna.

Bonussymbolerna och wild

Spelets wild symboliseras av en lyxig motorbåt. Denna kan ersätta alla symboler förutom scatter- och bonussymbolen. När wild dyker upp tar den formen av den bäst betalda symbolen och du kan då lägga många mynt till din spelkassa på vägen mot den åtråvärda jackpotrundan. Nu måste du hålla koll på bonussymbolerna som kan föra dig fram till Mega Fortune jackpott, som inte är en, utan hela tre jackpottar. Tre eller fler bonussymboler i följd från vänster till höger tar dig till bonusspelet. Bonusspelet består av tre hjul och de första två kan ge dig pengavinster eller tillträde till det tredje och sista hjulet.

Detta är vad alla har väntat på. I det tredje hjulet i Mega Fortune ligger nämligen den enorma progressiva jackpotten och lurar. Den beräknas ha en grundvinst på fyra miljoner euro och ju fler som spelar desto större blir den. Som tidigare nämnts ligger rekordet på omkring 150 miljoner kronor och eftersom RTP (return to playter) ligger på 96,4% är det inte helt omöjligt att just du lyckas sopa banan och ta hem den mega-stora jackpotten. Även om du inte lyckas med det konststycket finns det stora chanser till många mindre vinster.

För dig som är på språng

Slotspelet Mega Fortune lämpar sig utmärkt för spel i både mobil och på surfplatta. Ta tillvara på de där tråkiga och tomma stunderna i den grå vardagen och spela några omgångar Mega Fortune. En dag när du sitter där på tunnelbanan och längtar dig bort till varmare breddgrader, kanske turen är med dig och du kammar hem den enorma jackpotten. Helt plötsligt slutar det då regna, himlen blir genast mycket blåare och solen skiner så klart som den aldrig gjort förr. Du kan då göra precis vad du vill. Chansen finns där inom räckhåll, så räck ut handen, fånga stunden och lev idag. Tänk på att spela bara när det är kul att spela!