Arabian Nights

Den stjärnbeströdda sammetsmjuka natten i Mellanöstern välkomnar dig till Arabian Nights, slotspelet som bjuder på arabiska toner och magiska vinster. Alltmedan oljelampan – Alladins lampa? – delar ut free spins höjer sig spänningen när den arabiske mannen i turban uppenbarar sig för dig. Slotspelet Arabian Nights är en klassisk spelmaskin med enkla funktioner men med en progressiv jackpott som lockar många spelare som är ute efter den magiska storvinsten. Följ med till Orienten och ta del av gratissnurr, stjärnklara nätter, kameler och beduintält. Allt kan hända och kanske är det du som tar hem jackpotten som varje dag växer sig större och större.

Arabian Nights och dess stjärnor på himlen

Arabian Nights är lätt att spela

Slotspelet Arabian Nights är en enkel spelmaskin med 10 vinstlinjer på fem hjul. Du väljer själv hur många insatslinjer du vill ha och snurrar sedan manuellt. Du lär dig spelet snabbt och kan börja spela genast utan att sätta dig in i olika konstigheter. Denna enkla och avskalade slots lockar många spelare som är mer intresserade av att bli belönade med gratissnurr och ha stora vinstchanser. Spelets RTP (return to player) är på runt 95% vilket är mycket bra. Dessutom är detta spels jackpot större än vid många andra spel.

För att bli belönad med free spins i Arabian Nights är det spelets scatter du ska hålla ögonen på. Den magiska lampan är spelets scatter och när den visar sig tre gånger får du 15 gratissnurr. Alla vinster under dessa gratissnurr tredubblas och du har även chansen att få ytterligare 15 free spins om du får tre oljelampor till under gratissnurren. En scatter ger dessutom vinst vid två symboler. Hur var det Alladin gjorde? Han gned sin lampa för att få önska sig vad han ville. Ju fler free spins desto större chans till den stora jackpoten!

Den växande jackpoten

Som nämnt tidigare har du kanske förstått att jackpotten är den alla jagar i Arabian Nights. Det är progressiv, det vill säga den växer sig större och större. För varje spelare som satsar pengar går en liten del till jackpotten. Ibland kan den ligga på många miljoner kronor. Ett insidertips är att ofta ha koll på hur stor potten är. Ju större den är desto bättre lönar det sig att maxa insatsen. Det är den arabiske mannen i turban – som är spelets wild – som ska visa sig fem gånger för att den hutlöst stora jackpotten ska bli din.

Spelets wild är en av huvudpersonerna i Arabian Nights. Som du fick veta är det han som ska uppenbara sig fem gånger för att den magiska vinsten ska bli din. En wild fungerar också som en joker i spelet, eftersom den ersätter alla symboler förutom scattern. En vinst där en wild ingår dubblerar vinsten. Vinster med bara wild utgår också men då dubbleras de inte. Däremot räcker det med två stycken wild för att bli belönad med vinst. Som du förstår ska man hålla ögonen på araben i turban.

Gör livet lite mer spännande

Övriga symboler i Arabian Nights är kameler, beduintält, arabiska tofflor, svärd och hatt. Vill du lära känna alla symboler, wild och scatter i Arabian Nights kan du börja med att provspela men eftersom spelet är så lätt att förstå kan du också börja med att satsa några kronor. Detta spel är lätt underhållning och passar utmärkt som tidsfördriv även när du är på språng. Enklast spelar du på mobilen eller i surfplattan om du öppnar din vanliga webbläsare. Utnyttja tråkiga händelselösa stunder som på resan till jobbet, vid busshållplatsen eller när du sitter i ett väntrum. Genast blir det lite mer spännande.